Team / TEC
14490
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14490,bridge-core-2.5.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Team / TEC

Ontmoet ons Team, ontmoet T.E.C.

Kom meer te weten van ons, ons bedrijf en wat we voor u kunnen betekenen

Technical Education Centre

HVAC Opleidingen

Verwarming, koeling en klimaatregeling zijn essentieel in moderne gebouwen. Bijna ongemerkt zijn wij sterk afhankelijk geworden van de mogelijkheid om de klimaatcondities te regelen en de eisen die gesteld worden aan het klimaat worden steeds hoger. Duurzaam bouwen betekent ook het realiseren van een laag energiegebruik. Installaties worden geïntegreerd en nieuwe vormen van verwarming, ventilatie, koeling en verlichting worden toegepast. Denk aan energieopslag, warmtepompen, klimaatplafonds en aanwezigheidsgestuurde ventilatie en verlichting.

 

T.E.C. biedt u een uitdagende leeromgeving met 8 opleidingsmodules. Meer weten? Stuur een E-mail via onderstaande knop.

Henk van Dijk

Door de jarenlange ervaringen die Henk heeft opgedaan bij VaComTec zag Henk de kans om naast VaComTec, te starten met T.E.C.. Oftewel Technical Education Centre.

 

De opleidingen op het gebied van HVAC kon in zijn optiek makkelijker, praktischer en beter geformuleerd worden. Dit heeft geresulteerd in een complete HVAC opleiding inclusief bijbehorende specialisaties. De theorie in combinatie met de prakijk kennis en voorbeelden is een gouden combinatie voor onze deelnemers.

T.E.C. Opleidingen

Het bestuderen van klimaattechniek was voor de technicus op middelbaar niveau tot nu toe niet eenvoudig omdat het aan een compleet samengestelde studiemateriaal ontbrak welke nodig is om alle aspecten voor klimaattechniek goed te kunnen begrijpen. De opzet van deze opleiding is in deze lacune te voorzien.

 

De opleiding is primair bedoeld voor medewerkers betrokken bij de service, het ontwerp, de engineering en de verkoop van gebouw regel- en beheerinstallaties.
Veel van onze docenten zijn werkzaam in het bedrijfsleven of hebben bedrijfservaring.

 

Onze opleidingen stimuleren medewerkers hun competenties optimaal te ontwikkelen en direct in de praktijk toe te passen.

 

In de lesstof zijn veel vragen en opdrachten opgenomen. Hierdoor studeert u actief en kunt u steeds controleren of u de lesstof voldoende beheerst. Elke cursus bevat een eindles. Hiermee kunt u testen of u de stof beheerst.

 

Wij doen er alles aan om uw studie tot een succesvol einde te brengen. Wij begeleiden u van het kiezen van de juiste studie tot en met het voorbereiden van uw examen.

 

Alle opleidingen en trainingen kunnen voor bedrijven naar wens worden aangepast. Of het nu gaat om het aantal cursisten, de cursusinhoud, of de locatie, wij informeren u graag over de mogelijkheden.