1e HVAC vervolgopleiding T.E.C. : alle cursisten geslaagd!
15936
post-template-default,single,single-post,postid-15936,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

1e HVAC vervolgopleiding T.E.C. : alle cursisten geslaagd!

1e HVAC vervolgopleiding T.E.C. : alle cursisten geslaagd!

Afgelopen week hebben alle deelnemers de vervolgopleiding ‘Regelen en sturen van luchtbehandelingsinstallaties’ met een positief resultaat afgerond.

De opleiding is de eerste van drie vervolgmodulen op de basisopleiding ‘Inleiding in HVAC gebouwbeheer’. De cursisten krijgen in deze module de verschillende soorten PID-regelstrategieën behandeld en voeren berekeningen uit met de diverse soorten ventilatie- en luchtbehandelingssystemen Ze hebben uitgebreid gewerkt met het Mollier-diagram waarmee ze in de basisopleiding al hebben geoefend.

Het is een opleiding op niveau: een aantal cursisten gingen voor het herexamen welke wederom door Koninklijke PBNA is geëxamineerd. Gelukkig zijn allen nu geslaagd en kunnen ze binnenkort hun officiële diploma in ontvangst nemen!

Inmiddels is de 2e module al volop bezig. Hierin worden de ins en outs van hydraulische schakelingen behandeld en leert men onder andere zelfstandig regelafsluiters te dimensioneren.

De serie wordt afgerond met een module Bouwfysica voor de HVAC.  Dit zijn een viertal lessen gegeven door een ervaren gastdocent uit de praktijk, waarin de relatie tussen bouw en klimaat uiteen wordt gezet.

Hiermee beoogt T.E.C. Opleidingen de kennis in de markt en bij onze opdrachtgevers weer een stapje te verbeteren.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.