Deelnemers HVAC opleiding geslaagd bij T.E.C.
15856
post-template-default,single,single-post,postid-15856,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Deelnemers HVAC opleiding geslaagd bij T.E.C.

Deelnemers HVAC opleiding geslaagd bij T.E.C.

Na een intensieve opleiding zijn zowel de 13 medewerkers van Ziekenhuis Groep Twente als de 8 deelnemers aan de Maandagavondopleiding in Roden geslaagd voor het HVAC examen.

De groep van het Ziekenhuis heeft het traject in-company gevolgd op de locatie Almelo waarbij we gebruik konden maken van hun eigen installatie voor de praktijklessen. De groep in Roden bestond uit medewerkers van Rijksuniversiteit Groningen, Kropman Installatietechniek uit Assen, Bakker Installaties uit Oosterwolde, Koninklijke Damstra Installatietechniek, ITN uit Assen en een medewerker van VaComTec. VaComTec is het zusterbedrijf van T.E.C. Opleidingen en gespecialiseerd in de realisatie, programmering en aanleg van gebouwbeheer- en meet- en regelsystemen.

Een aantal deelnemers gaat verder met de vervolgopleiding op deze eerste inleidende module HVAC.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.