Dinsdagmiddag en -avondgroep krijgen hun diploma HVAC gebouwbeheer
15737
post-template-default,single,single-post,postid-15737,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Dinsdagmiddag en -avondgroep krijgen hun diploma HVAC gebouwbeheer

Dinsdagmiddag en -avondgroep krijgen hun diploma HVAC gebouwbeheer

Na een intensief traject van twee groepen, één op de dinsdagmiddag en één op de dinsdagavond zijn alle cursisten geslaagd voor de inleidende opleiding ‘HVAC gebouwbeheer’.

In mei vorig jaar zijn op de dinsdagmiddag – en avond, TD-medewerkers van het Ommelander Ziekenhuis Groningen (OZG), Wilhelminaziekenhuis (WZA), medewerkers van Bakker Installatietechniek en de accountmanager Noord van Siemens HVAC Product, gestart met de opleiding. Een intensief programma van theorie en praktijk waaronder praktijklessen bij het OZG en het WZA, heeft de groep zeer positief afgerond met een officieel HVAC-diploma van de Koninklijke PBNA.

Gisteren hebben alle cursisten onder het genot van een hapje en een drankje hun diploma gekregen, waarbij ook de leidinggevenden aanwezig waren.

Met goede reacties is een ieder weer huiswaarts gegaan en komen graag terug voor de verdiepingsopleiding!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.