Lesruimte HVAC opleiding T.E.C. Roden in bedrijf!
15622
post-template-default,single,single-post,postid-15622,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Lesruimte HVAC opleiding T.E.C. Roden in bedrijf!

Lesruimte HVAC opleiding T.E.C. Roden in bedrijf!

Afgelopen week is na enkele maanden hard werken onze nieuwe lesruimte gereed. De lesruimte is voorzien van een ‘smartbord’,  waarmee we interactief les geven. De ruimte is voldoende groot voor groepen van 6 tot 15 cursisten; de groepsgrootte die we aanhouden voor onze opleidingen.

De ruimte is nu al intensief in gebruik op de dinsdagen. Afgelopen week zijn we namelijk gestart met een middagopleiding “Inleiding in HVAC gebouwbeheer’ voor 12 cursisten van het Ommelander Ziekenhuis Groningen, Wilhelminaziekenhuis Assen en een medewerker van de afdeling HVAC producten van Siemens Building Technologies Nederland. ’s Avonds is de ruimte gevuld met cursisten van Installatiebedrijf Bakker Oosterwolde en Wilhelminaziekenhuis Assen, zij volgen dezelfde opleiding.

De les bestond uit kennismaken en behandelen van de eerste theorie over begrippen en natuurkundige principes waar we in de HVAC mee te maken hebben. Interessant volgens de cursisten…

We houden u op de hoogte over het verloop!

Mocht u zelf interesse hebben: meld u aan of vraag  informatie via onze website. U kunt ook bellen of mailen met Marco Boerrigter van TEC Opleidingen, 06-83207838 of marco.boerrigter@tecopleidingen.nl.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.