Marco Boerrigter – T.E.C. opleidingen
1
post-template-default,single,single-post,postid-1,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Marco Boerrigter – T.E.C. opleidingen

Marco Boerrigter – T.E.C. opleidingen

Marco Boerrigter, even voorstellen:

Wat voor functie geef je jezelf als je voorstelt? Ik vind het altijd lastig om het te vangen in één naam….‘trainer/adviseur’ dekt het meest de lading.

HVAC:

Ik ben sinds 1995 werkzaam in de installatiebranche op het vakgebied meet- en regeltechniek. Dit zowel bij een fabrikant van gebouwautomatiseringssystemen als bij twee landelijk opererende installatiebedrijven in de verwarming- ventilatie en luchtbehandelingssystemen (HVAC). Ik heb gemerkt dat het best complex is voor bedrijven in de installatiebranche om de kennis op het vakgebied HVAC op niveau te houden terwijl de behoefte aan kennisverbreding en kennisverdieping er zeker is. Enerzijds is mede door de crisis het opleiden van technici nagenoeg stil komen te liggen, anderzijds is de vraag naar goed opgeleide technici alleen maar groter geworden.

De snelle technologische ontwikkelingen, ook in het vakgebied HVAC, eisen van de technicus naast brede kennis óók specialisme: de technicus van vandaag moet steeds meer weten en kunnen. Met TEC Opleidingen willen wij een bijdrage leveren aan het verbreden en verdiepen van HVAC-kennis van de technicus.

Drijfveer

Wat is mijn rol hierin? Na het behalen van mijn lesbevoegdheid geef ik nu opleidingen en trainingen aan technici, waarbij ik zoveel mogelijk mijn werkervaring gebruik. Mijn drijfveer is dat ik mensen graag verder wil helpen door het vergroten van hun technische kennis en –niet minder belangrijk- door ze te leren hoe je deze kennis met de juiste houding en het juiste gedrag het beste kunt gebruiken!

Geen reactie's

Geef een reactie