T.E.C. Opleidingen reikt diploma’s HVAC nieuwe vorm uit
15922
post-template-default,single,single-post,postid-15922,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

T.E.C. Opleidingen reikt diploma’s HVAC nieuwe vorm uit

T.E.C. Opleidingen reikt diploma’s HVAC nieuwe vorm uit

Afgelopen week heeft de eerste groep in de nieuwe examenvorm hun diploma HVAC ontvangen. Zowel de cursisten, van Unica Installatietechniek en Pranger-Rosier Installaties, als T.E.C. zijn zeer tevreden met het resultaat. De groep heeft  uitstekende cijfers behaald op zowel de praktijktoets als het theorie-examen.

Voor T.E.C. Opleidingen een bevestiging dat we op de goede weg zijn met een opleiding die onderscheidend is door zijn praktische insteek met aandacht voor proceskennis.

Inmiddels is een nieuwe groep gestart op de leslocatie in Roden én op locatie ziekenhuis Tjongerschans Heerenveen waar de technische dienst incompany de opleiding HVAC volgt.

Voor meer informatie zie ons aanbod op de website of neem contact op met Marco Boerrigter: info@tecopleidingen.nl of 06-83 20 78 38.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.