ZGT heeft eerste fase HVAC opleiding achter de rug
15635
post-template-default,single,single-post,postid-15635,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

ZGT heeft eerste fase HVAC opleiding achter de rug

ZGT heeft eerste fase HVAC opleiding achter de rug

ZGT actief met HVAC opleiding

Afgelopen week hebben de medewerkers van de technische dienst ZGT de eerste serie lessen van onze HVAC opleiding gehad. Er zijn 14 medewerkers van de twee ZGT-locaties, Almelo en Hengelo die in twee (gemengde) groepen van 7 deelnemen aan de opleiding. De groep bestaat zowel uit elektrotechnisch als werktuigbouwkundig geschoolde technici en wordt bijgespijkerd op de theoretische én de praktische kant van de HVAC techniek.

In de eerste fase van de opleiding zijn de natuurkundige principes aan bod gekomen: voor de één opfrissing voor de ander nieuwe stof! Na de zomervakantie komt het Mollier-digram voor lucht aan bod evenals warmtepompen en koeltechniek. Door het doen van praktijkcases en inloggen op het eigen GBS gebruiken we de eigen ZGT installaties om de praktijk te scholen. Voor de zomer 2017 is de groep klaar met de basisopleidng ‘Inleiding in HVAC gebouwbeheer’.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.