Ziekenhuis Groep Twente krijgt diploma HVAC-opleiding uitgereikt door T.E.C.
15867
post-template-default,single,single-post,postid-15867,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Ziekenhuis Groep Twente krijgt diploma HVAC-opleiding uitgereikt door T.E.C.

Ziekenhuis Groep Twente krijgt diploma HVAC-opleiding uitgereikt door T.E.C.

Nadat vorige week maandag 8 deelnemers aan de T.E.C. opleiding ‘Inleiding in HVAC gebouwbeheer’ hun diploma hadden ontvangen in Roden, was de donderdag daarna Ziekenhuis Groep Twente aan de beurt.

Voor de zomervakantie hadden de 13 medewerkers, die meer dan een jaar in-company de opleiding hadden gevolgd, het goede nieuws al ontvangen dat allen waren geslaagd. Tijdens de diploma-uitreiking kreeg elke cursist, na een persoonlijk woordje van de docent, zijn diploma uitgereikt door Henk van Dijk, oprichter en eigenaar van T.E.C. Opleidingen.

Manager Vastgoed Ron van den Hoven, benadrukte dat opleiding in het algemeen voor ZGT belangrijk is en dat het opleidingstraject van T.E.C. heeft voldaan aan de verwachtingen. Ook de deelnemers die vooraf minder affiniteit hadden met het vakgebied, waren enthousiast en gaven aan veel geleerd te hebben.

Naast het feit dat de groep prettig was om les aan te geven, is het goed te vernemen dat de opleiding als leerzaam wordt ervaren en de opgedane kennis goed van pas komt in de praktijk.

Onder het genot van een hapje en een drankje werd geproost op de goede afloop en de middag afgerond. Er werden handen geschud en elkaar gedag gezegd. Wie weet tot in de nabije toekomst!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.